EXCLUSIVE Pro Cut

Trgovačka 5, Beograd

Frizerski salon Exclusive, vrhunski dizajniran i moderno opremljen, pruža usluge farbanja, oblikovanja, stilizovanja i negovanja vaše kose.

Ljubazno i profesionalno osoblje daje stručne savete iz oblasti nege kose i najnovijih tretmana za negu i stilizovanje kose.

Ovde možete da se konsultujete sa stručnjacima o najboljoj boji i formi frizure za vaš oblik lica, boju tena ili stila.

U udobnom i toplom ambijentu našeg salona pranje, feniranje i stilizovanje kose nisu  jedina usluga. Naši klijenti će moći da dobiju i kozmetičke tretmane za lice i telo, uz visoko profesionalne preparate i proizvode koji će učiniti da zablistate.

Svakog utorka za vas imamo 30% popusta na naše usluge. Na vama je da zakažete svoj termin i iskoristite najbolje usluge po akcijskim cenama!

Želite li da zakažete termin kod nas u frizerskom salonu? 

Kontaktirajte nas na broj: 061/1795775

Topao i udoban ambijent, vrhunski i kvalitetni preparati, edukovano i ljubazno osoblje vas očekuje u novootvorenom salonu u Trgovačkoj 5.

Vrhusnki profesionalci su zaduženi za brigu o vašoj kosi. U našem salonu su vam dostupne kako i najmodernije tako i klasični stilovi u kolorizaciji, šišanju i stajlingu. Najnoviji tretmani za negu kose vodećih svetskih kuća, kao i svi saveti o nezi kose su vam na raspolaganju.

Kontakt telefon: 0611795775