Dostava robe koju ste poručili obavlja se putem kurirske službe CITY EXPRESS u roku od 24-48 sati od momenta poručivanja.
Sve narudžbine primljene radnim danom do 12:00 časova, dostavljaju se isti dan. Subotom, nedeljom i praznicima roba se ne šalje.
Kurirska služba isporučuje poručenu robu radnim danom i subotom. Isporuke subotom odnose se na veće gradove.

Besplatna dostava za porudzbine preko 5000,00 dinara.

Ukoliko kurir vrši isporuku robe koja je oštećena u transportu primalac ima puno pravo da paket ne preuzme. Nakon toga potrebno je samo da se odmah (najkasnije sutradan) obratite Procut Internet prodavnici i izložite problem.

Ukoliko Procut nije u mogućnosti da dostavi odabrani proizvod, kupac će biti o tome blagovremeno obavešten putem e-mail-a ili telefona. Kupac će biti kontaktiran korišćenjem kontakt podataka koji su navedeni prilikom registracije. Cena dostave zavisi od težine paketa i to obračunava kurirska služba. Procenjena vrednost isporuke vidi se na vašem računu prilikom poručivanja.

Za sve porudžbe preko 5000,00 dinara, troškovi dostave su besplatni.

Posebni uslovi isporuke
Kompanija Procut opremu dostavlja pod posebnim uslovima, zbog gabaritnih veličina ili posebno osetljivog materijala, uvažavajući pravilnik City Express-a. City Express ovakve pošiljke svrstava u paletizovane i naplaćuje po posebnom cenovniku.

**Pod opremom se podrazumeva frizerski i kozmetički nameštaj: šamponjere, radne stolice, berberske stolice, stolovi za masažu, kolica za viklere, haube (stolice za frizere se naplaćuju po redovnom cenovniku).
Pod ovim uslovima isporuke šalju se i šamponi i regeneratori od 10 litara.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja je 24h od trenutka prijema robe.